Nusco City

Nusco City

LOCALIZARE
În inima zonei de business din nordul orașului și în imediata apropiere a efervescenței zonelor Aviației și Floreasca

Situat în nordul orașului, chiar în inima zonei de business a Bucureștiului și în imediata apropiere a zonelor Aviației și Floreasca, prima fază a ansamblului rezidențial de proporțiile unui oraș se construiește între stațiile de metrou Pipera și Aurel Vlaicu, la mică distanță de Promenada Mall și de cele mai mari clădiri de birouri din zonă. Și, deși vei ajunge extrem de repede la birou, la cumpărături și la metrou, parcul verde din incintă te va face să uiți că ești atât de aproape de serviciu.

DESPRE PROIECT

Complex rezidențial exclusivist construit de NUSCO imobiliara

Nusco City se va dezvolta pe 23 de hectare în zona de Nord a Bucureștiului și va avea în primă fază 4 blocuri cu 310 apartamente de 2, 3 și 4 camere, care vor beneficia de parc interior amenajat de peisagiști cu experiență, fațade cu accente de lemn natur, terase generoase și finisaje premium.

Apartamente perfecte

Colțul tău de rai se poate descrie așa: compartimentare de excepție, terase generoase, suprafețe mari vitrate, spațiu exact cât ai nevoie pentru tot ce ai visat.
Plan: 

Plan 1 PDF

Plan 2 PDF

Plan 3 PDF

Plan 4 PDF

Plan 5 PDF

Finisaje premium

Apartamentele dispun de finisaje și dotări de o calitate superioară, menite să asigure gradul de confort în propria locuință.

Aer Proaspăt Și Spații Verzi

2500 mp de spații verzi amenajate spectaculos, străzi și alei interioare largi, loc de joacă pentru copii cât și grija pentru aer curat.

Video YouTube

Eroare!

Verificati datele introduse

Solicitarea voastră este trimisă cu succes!