BELLEMONDE

BELLEMONDE

  Bellemonde, o expresie a bunului gust, arhitectura modernă, spațiile dedicate comunității și ambientul interior premium al locuințelor creează un ecosistem al bunului gust din care radiază un vibe unic. O atmosferă ce te face să vezi lumea într-o cromatică armonioasă te invită să îți eliberezi latura creatoare și să faci parte dintr-o comunitate rafinată.

  Complexul rezidențial oferă o experiență completă de locuire datorită spațiilor comune generoase și numărului redus de locuințe. Un sentiment de siguranță te însoțește oriunde te-ai afla în Bellemonde. Proiectat pentru liniștea ta, întregul cartier este securizat, accesul în interior realizându-se controlat.
  Bellemonde este un proiect gas-free, dotat cu cele mai noi tehnologii și funcțiuni, astfel încât să se adapteze cu brio la viața prezentă. Elementele de tip brise-soleil prezente pe fațada fiecărei unități creează un ritm arhitectural ce conferă dinamism și unitate întregului complex întărind promisiunea brandului Bellemonde - un cartier al bunului gust.

Locația este aleasă în zona de nord a capitalei astfel încât tu și cei dragi să vă puteți bucura de toate beneficiile unui stil de viață modern.

 

Reprezentant vânzări

+40 722 561 782

Eroare!

Verificati datele introduse

Solicitarea voastră este trimisă cu succes!