CONFORT NORD

CONFORT NORD

Confort Nord Tower este un proiect situat într-o zonă cu acces rapid către toate atracțiile din zona de nord. Un nou concept rezidenţial, perfect integrat în atmosfera urbană, unde viaţa ta are un nou început.

 

Confort Nord Tower, din punct de vedere arhitectural, are o înălţime de P+8, este alcătuit din 88 apartamente de două și trei camere, cu suprafețe generoase și ample deschideri către oraş. Gândite în detaliu, apartamentele includ spaţii de depozitare, spaţii pentru dressing în dormitoare, balcoane și terase spațioase.

 

Finisajele folosite pentru acest proiect sunt din categoria premium, precum: încălzire în pardoseală, tâmplărie tripan, hidroizolații și termoizolații terase, fațada izolată termic, uși marca Pinum. Apartamentele Confort Nord Tower sunt construite pentru a oferi o combinaţie perfectă pentru omul modern: destindere și confort.

 

Confort Nord este situat într-o zonă cu acces rapid către atracţiile din zona elitistă a oraşului, cum ar fi Parcul Herăstrău, Mall Promenada sau Mall Băneasa. Este poziţionat la doar 15 minute de staţia de Metrou Pipera şi foarte aproape de mijloacele de transport în comun supraterane.

 

Ansamblul este o locație perfectă pentru a te bucura de plimbări lungi, de jogging sau ciclism pe trasee speciale în pădure, fiind la doar 10 minute distanţă de Pădurea Băneasa. Vecinătatea cu Şcoala Americană, Şcoala Britanică, Şcoala Franceză, Școala Mark Twain, Centrul Educaţional Olga Gudynn, dar și multe altele, îl recomandă ca ansamblul rezidenţial perfect pentru familii.

Datorită școlilor internaționale din cartierul vecin, casele sunt întotdeauna ușor de închiriat, de aceea reprezintă și o investiție foarte valoroasă pe termen lung. 

 

Reprezentant vânzări

+40 726 547 610

Eroare!

Verificati datele introduse

Solicitarea voastră este trimisă cu succes!