WIN Herăstrău

WIN Herăstrău

WIN Herăstrău - este un proiect rezidențial exclusivist, plin de rafinament, bun gust și siguranță, gândit la cele mai înalte standarde de calitate, cu design unic şi adaptat unui stil de viaţă occidental, amplasat în zona de nord a capitalei, la doar de minute de Parcul Herăstrău.

Amplasat în nordul capitalei, la doar câțiva pași distanță de parcul Herăstrău, ansamblu WIN Herăstrău exprimă luxul prin armonie. Ansamblul rezidențial beneficiază de un design contemporan elegant, cu finisaje de înaltă calitate și materiale durabile. Armonia vizuală a proiectului este generată de forme, cromatică și spații ce rezultă într-o bună integrare în comunitate, în natură și în contextul construcțiilor din vecinătate.

 

Pentru o arhitectură modernă și pentru a asigura confort în locuire, au fost proiectate loggiile – extensii mobilate, în aer liber, ale spațiului interior. Mai mult, înălțimea utilă în apartamente este de 2,75 m. Tâmplăria exterioară este fabricată din aluminiu, cu zone vitrate mari, trei foi de sticlă pentru un coeficient de transfer termic optim și pentru armonia volumelor. 

 

Complexul beneficiază de o paletă amplă de facilități precum: săli de fitness, loc de joacă pentru copii, servicii de înfrumusețare și estetică, curățătorie de haine, zonă dedicată întâlnirilor cu cei dragi, mini-market și 2 niveluri de parcare subterană.

 

- 3 minute de mers pe jos până la Parcul Herăstrău;
- 13 minute de mers pe jos până la metrou;
- 15 minute de mers pe jos până la cea mai mare zonă de birouri din București.

Reprezentant vânzări

+40 722 561 909

 

Eroare!

Verificati datele introduse

Solicitarea voastră este trimisă cu succes!